Vacature Intercedent, Groningen Groningen


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Whats app nummer+31654600250

Provincie: Groningen
Plaats: Groningen

Functieomschrijving:

Als intercedent bij Consolid heb jij je eigen groep flexkrachten en klanten, waarvoor jij het aanspreekpunt bent. Het ene moment ben je relatiebeheerder en administrateur, terwijl je op het andere moment de rol van opleidingscoördinator en adviseur voor je rekening neemt. En dan ben je er nog niet, want ook het werven van nieuwe flexkrachten ligt op je bordje.

08:30. Je begint de dag steevast met een kopje koffie. Ondertussen spar je even kort met je teamleden wie welke werkzaamheden gaat oppakken.

Dan ga je beginnen met de dagelijkse administratieve werkzaamheden, waaronder de urenverwerking. Welke uren heb je al binnen of mis je nog uren? Ondertussen word je gebeld vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp, het zijn jouw collega's van de backoffice. Ze hebben een vraag over de gewerkte uren van Piet. Jullie lossen dit samen op.

Om 10:00 heb je een intakegesprek gepland staan. Deze sollicitant zoekt een baan als B chauffeur en jij hebt de perfecte vacature voor hem bij onze opdrachtgever AH Online in Leeuwarden! De vestiging in Groningen werkt namelijk veel samen met deze grote opdrachtgever voor het werven van B chauffeurs. Aansluitend neem je direct contact op met je contactpersoon om een kennismakingsgesprek te organiseren.

Nadat je dit in goede banen hebt geleid word je gebeld vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp, het zijn jouw collega's van de afdeling planning. Ze hebben een vraag over de beschikbaarheid van Karel. Jullie lossen dit samen op.

12:00 uur: Het is alweer tijd voor de lunch! Na de lunch wordt er regelmatig samen gewandeld met de andere collega's.

De middag begint met goed nieuws! De opdrachtgever heeft contact met je opgenomen, de 2 voorgestelde sollicitanten mogen starten bij Qbuzz. Yes! Het is jouw verantwoordelijkheid om de indiensttreding in goede banen te leiden. Contractregistratie is een van de vele belangrijke taken binnen jouw functie.

Nadat de indiensttreding tot in de puntjes is geregeld, is het tijd voor relatiebeheer. Heb je de opdrachtgever al gebeld om een overleg in te plannen? Je bent namelijk nieuwsgierig hoe de huidige buschauffeurs bij Arriva functioneren, daarnaast heb je een goed commercieel inzicht dus weet je binnen no time hoeveel buschauffeurs je verder nog mag plaatsen. Ook bespreek je nog de laatste trends in deze sector en kijk je waar je de opdrachtgever nog in kan adviseren.

Het is alweer 16:00 uur. De tijd vliegt! Je wilt graag weten hoe de eerste werkdag is verlopen van Peter, Anne en Kristel. Zij zijn vandaag gestart bij onze opdrachtgever PostNL. Het is belangrijk om ze even te bellen, want persoonlijke aandacht hebben wij bij Consolid hoog in het vaandel staan!

Na deze taak handel je nog wat administratieve zaken af. Heb je de extra reiskosten al verwerkt voor Jan?

Dit is onze werkwijze: wij willen dat iedereen mee kan in maatschappij. Privé en professioneel. Ervaren of nog aan het begin van hun carrière; iedereen moet het werk kunnen doen dat bij hem of haar past. waar dat (nog) niet het geval is,daar springen wij bij. Door ze te begeleiden, te coachen en op te leiden in het vak waar zij kunnen uitblinken, en waarin zij zichzelf én gelukkig kunnen zijn.

Kun jij je vinden in het bovenstaande en ben jij die matchmaker die de juiste mensen op de juiste plek brengt, óók wanneer situaties veranderen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma Trainingen op gebied van recruitment, sales, relatiebeheer en arbeidsrecht We komen graag (digitaal) samen d.m.v. vestigingsborrels, vrijmibo's en feestjes Binnen 2 jaar groei je door naar een seniorrol en krijg jij jaarlijks een eigen opleidingsbudget In het oog springende arbeidsvoorwaarden: Een maandsalaris tussen de €2.100,- en €3.100,- bruto (bij fulltime) Maar liefst 38 vakantiedagen (bij fulltime) + een bonusregeling (max 10%) Reiskostenvergoeding, beschikking over een laptop en werktelefoon Mogelijkheid tot thuiswerken

Sector: Transport, Logistiek

Functie: Chauffeur LZV

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature