Loopbaancoach Groningen


Heb je twijfels over je huidige werk of over hoe je je loopbaan verder moet inrichten? Een loopbaancoach kan ondersteuning bieden bij het sturen en richting geven van uw loopbaan. De reden dat steeds meer mensen gebruik maken van een coach is omdat het simpelweg echt werkt. Uit de praktijk blijkt namelijk dat 95% van de loopbaanbegeleiding succesvol is.

Deze begeleiding bestaat uit individuele gesprekken tussen de kandidaat en de loopbaancoach. Hierin worden onder andere de volgende zaken besproken:

  • Het ontdekken / herkennen van uw kwaliteiten en talenten. Waar liggen je sterke en zwakke punten en welk soort werk zou daar bij passen?

  • Hoe ga ga deze doelstellingen behalen en wat is daar voor nodig?

  • Reflectieopdrachten maken zodat je jezelf beter leert kennen

  • Hoe gaan wij je competenties samen verder ontwikkelen?

  • Hoe gaat je jezelf onderscheiden bij het solliciteren?

Tijdens je loopbaan is het ook goed om eens een spiegel voor te houden. Vanaf een bepaalde leeftijd wordt het namelijk steeds moeilijker om een verandering van richting te maken. 

Vraag vrijblijvend informatie op bij een loopbaancoach

Heb je er wel eens over nagedacht om in gesprek te gaan met een loopbaancoach? Zodat je je nog beter kunt voorbereiden op het vinden van de baan die bij je past? Het is belangrijk dat je weet wat jouw kwaliteiten zijn, wat je precies wilt en waar voor jou de kansen in de arbeidsmarkt liggen. Onze loopbaancoaches hebben veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en zijn op de hoogte van de eisen die tegenwoordig gesteld worden. Via ons netwerk van ruim 5.000 coaches kun jij je vraag vrijblijvend plaatsen. Een loopbaancoach bij je in de buurt kan dan contact met je opnemen.

De aanvraag kan zowel door werknemers als werkgevers worden gedaan.