Vacature Intercedent/Recruiter, Zwolle Groningen


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Consolid
Bedrijfsprofiel: Whats app nummer+654600250

Provincie: Groningen
Plaats: Groningen

Functieomschrijving:

Consolid Area Noord gaat verder uitbreiden! Binnenkort openen wij, naast ons huidige kantoor in Groningen, ook een nieuw kantoor in Zwolle. Het team van Area Noord bestaat uit 8 collega?s, waarvan Susanne leidinggevende is. Binnen dit team ga je aan de slag met verschillende specialismes waar Consolid actief in is, zoals de sectoren Transport & Logistiek en Personenvervoer. Een interessante allround functie met een kijkje in verschillende keukens bij uiteenlopende opdrachtgevers!
De focus ligt op het in behandeling nemen van vacature aanvragen, recruitment werkzaamheden, klant- en flexkrachtbeheer. Om dit goed te stroomlijnen werk je binnen de organisatie nauw samen met je team, met stafafdelingen en onze sales-/accountmanagers.
Al met al: een veelzijdige functie waarin je werkt aan je eigen portefeuille. Er wordt zelfstandigheid van je gevraagd, maar ook het belang van goede samenwerkingen vinden wij erg belangrijk.

Sluit jij aan bij het enthousiaste team in Area Noord? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Join us!
Consolid is een groeiend bedrijf met inmiddels dagelijks gemiddeld zo?n 7.000 flexwerkers aan het werk. Intern heb je rond de 175 collega's. Allemaal ervaren specialisten die in de ogen van onze klanten zorgen voor een continuïteit die uniek is in de uitzendbranche. We hebben onze organisatie ingericht per specialisme en daarmee hebben we een duidelijke focus op onze markten én op onze flexwerkers, die allen bij ons onder contract staan.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bij voorkeur een fulltime dienstverband (40-urige werkweek, min 32 uur) Je werkt zowel vanuit huis, als op kantoor Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma Trainingen op gebied van recruitment, sales, relatiebeheer en arbeidsrecht Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform We komen graag (digitaal) samen d.m.v. vestigingsborrels, vrijmibo's en feestjes Binnen 2 jaar groei je door naar een seniorrol In het oog springende arbeidsvoorwaarden: Een maandsalaris tussen de €2100,- en €3000,- bruto (bij fulltime) Maar liefst 38 vakantiedagen (bij fulltime) + een bonusregeling (max 10%) Reiskostenvergoeding, beschikking over een laptop en werktelefoon

Sector: Beveiliging

Functie: Commercieel/ verkoop

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Stage

Reageren op deze vacature