Vacature Assistent Filiaalmanager Groningen


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: In een lastige periode zoals deze is onze opdrachtgever extra hard op zoek naar personeel zoals jij, een hardwerkende Assistent-Filiaalmanager! Mede door jouw inzet zorg jij ervoor dat mensen kunnen worden voorzien in hun levensbehoeften. Daarnaast beschik jij als Assistent-Filiaalmanager over veel verantwoordelijkheden om van je filiaal een groot succes te maken. Zo lever jij je eigen inbreng binnen het filiaal! Denk daarbij aan het presenteren van bepaalde producten aan het winkelend publiek.Je bent gewend om zelfstandig te werken en stroopt graag de mouwen op voor de klanten. Door jouw enthousiasme en manier van leidinggeven motiveer jij je team en zorg je samen voor een top resultaat. Daardoor weten jullie keer op keer de verwachting van de klanten te overtreffen. Mede door jouw inzet en impact behalen jullie maandelijks succes, wat uitmond in een maandelijks mooie filiaalbonus.

Provincie: Groningen
Plaats: Groningen

Functieomschrijving:

Ten tijde van de pandemie hebben wij gemerkt hoe cruciaal bepaalde beroepen zijn voor de samenleving. Ook het personeel binnen de supermarktbranche is in deze tijden onmisbaar. Dagelijks zorgen zij ervoor dat wij kunnen voorzien in onze levensbehoeften. Beschik jij over leiderschap, een winnaarsmentaliteit en wil jij deel uitmaken van de kracht die Nederland draaiende houdt in deze moeilijke tijden? Dan is supermarktketen ALDI opzoek naar jou! Voor verschillende filialen in regio Groningen zoekt ALDI naar:Assistent-Filiaalmanagers (m/v, Parttime)

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris tot €2.500 bpm o.b.v. 40 uur per week (VGL cao) en afhankelijk van ervaring;Maandelijks een aantrekkelijke filiaalbonus;Reiskostenvergoeding;Variabele werktijden;Je komt te werken in een compleet vernieuwd filiaal met een uitgebreide broodafdeling waarbij de broodjes, vers uit de oven komen ;Daardoor kom jij te werken in goede arbeidsomstandigheden ;Je gaat direct op contract ;Mogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar de functie Supermarktmanager;Pensioenregeling.

Sector: Detailhandel, winkel

Functie: Winkelmedewerker

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Reageren op deze vacature