Esther Roelofs Coaching Groningen


Haal meer uit uw mensen en organisatie

Alles valt of staat met de juiste mensen op de juiste plek. Ontdek de kwaliteiten van uw medewerkers of teams en versterk hun communicatie en timemanagement met Esther Roelofs, loopbaancoach in Groningen. Ik geef u en hen inzicht en handvatten. Als loopbaancoach begeleid ik uw medewerker in zijn loopbaan. Hierdoor neemt zijn veerkracht toe. Als trainer werk ik aan een betere samenwerking en communicatie. Zo ontstaat meer efficiency in uw teams.

Het resultaat? Ú zet uw medewerkers beter in en uw medewerkers voelen zich beter op hun plek.

Maatwerk en snel resultaat
Ruim 15 jaar ervaring in persoonlijke coaching en groepstraining, dat is wat ik u te bieden heb. Mijn doel? Uw mensen beter inzetbaar te maken én te houden binnen uw organisatie. Of, als dat nodig is, uw medewerker op weg naar extern werk te coachen.

Praktisch en snel succes
Houdt u van snel schakelen, korte lijnen, no nonsense en doen in plaats van blijven praten? Mooi, want zo werk ik precies. Bij grotere opdrachten schakel ik probleemloos professionals uit mijn grote netwerk in. In alle gevallen ziet u snel en goed resultaat, omdat ik doel- en mensgericht werk.

Meer weten? Kennismaken?
Vindt u coaching en training ook een vertrouwelijke zaak die maatwerk nodig maakt? Vraag dan een gratis en vrijblijvende kennismaking aan. Zo ervaart u zelf hoe persoonlijk ik omga met u en uw bedrijfssituatie. Ook ontvangt u dan al advies over mogelijke stappen, passend bij u en uw doel(en).

Contactgegevens coaching Groningen

Zernikepark 12
9747 AN Groningen
050 750 2037 | 06 4041 8960
info@estherroelofs.nl

www.estherroelofs.nl